Beardburys Ocean Sea Salt Spray 250ml

189 kr

3 in stock

Description

Beardburys Ocean Sea Salt Spray Àr en saltvattenspray som ger en rufsig look med en matt finish som hÄller hela dagen. Perfekt för en frisyr med strÀv kÀnsla eller surferlook. Havsaltspray Àr ett flytande Àmne med havssalt och anvÀnds ofta för att skapa en vildare effekt med kort hÄr och en lÀtt vÄgig strandvÄgseffekt med lÀngre hÄr. Denna produkt ger ett medelhög stadga och ingen glans.

Stadga
Hög

Finish
Matt

AnvÀndning
AnvÀnd Beardburys Ocean Sea Salt Spray i torrt, handdukstorkat eller fuktigt hÄr. Skaka flaskan innan anvÀndning. Spraya jÀmnt över hela hÄret och skapa önskad look med hÀnderna. LÄt torka eller föna hÄret om du vill ha extra volym. För att skapa vÄgigt hÄr kan du snurra hÄret runt fingrarna medan du fönar.

Övrig information
Plastflaska med spraypump

Volym
250 ml

AllmÀnt om saltvattenspray

Saltvattenspray Àr en stylingprodukt som ger hÄret en strandig och texturerad look, inspirerad av dagen vid havet. Den innehÄller vanligtvis salt och andra ingredienser som ger hÄret volym och struktur. Applicera sprayen i fuktigt eller torrt hÄr för att skapa strandvÄgor eller för att ge hÄret en matt finish och extra grepp. Saltvattenspray Àr idealisk för att skapa en avslappnad och naturlig frisyr med en kÀnsla av strandliv. Det Àr ett perfekt alternativ för att fÄ en strandlook Àven nÀr du inte Àr vid havet.

Om oss
Klippday i Uppsala Àr en populÀr hÄrfrisör och barberare pÄ Vaksalagatan 22c i Uppsala. Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hÄrvÄrd, skÀggvÄrd och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt pÄ allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Ocean Sea Salt Spray 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.