Beardburys Hair Pomade Strong

189 kr

3 in stock

Description

Beardburys Hair Pomade Strong

är en vattenbaserad pomada som gör det lätt att styla en naturlig, mer flexibel och definierad frisyr. Denna hårstyling produkt har Hög stadga och hög glans. Pomadan är enkel att tvätta ur håret.

Doft
Gröna äpplen

STADGA
Hög

FINISH
Glans

Användning
Värm upp önskad mängd Beardburys Hair Pomade Strong mellan handflatorna och arbeta in i handdukstorkat eller torrt hår. För högre glans, applicera i fuktigt hår.

Resultat: En stiligare frisyr med glans.

Övrig information
Plastburk med skruvlock.

Volym
100 ml

Allmänt om Hårpomada

Hårpomada strong är en kraftfull stylingprodukt som ger stadga och kontroll till olika frisyrer. Med sin höga stadga och flexibilitet möjliggör den skapandet av strukturerade och väldefinierade looks som varar hela dagen. Den ger en pålitlig fixering utan att håret känns stelt eller kladdigt. Perfekt för att skapa moderna pompadours, slickade tillbaka frisyrer eller uppsättningar som kräver en pålitlig hållbarhet. Med hårpomada strong kan du skapa en imponerande och välvårdad look som står emot väder och aktiviteter, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för alla som strävar efter en snygg och hållbar frisyr.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Hair Pomade Strong”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.