Brothers of Sweden Hairwax White

179 kr

2 in stock

Description

Brothers of Sweden Hairwax White
“Upptäck Brothers of Sweden vita hårvax – din korta frisyrs bästa vän! 🌟 Med flexibel stadga och naturlig matt finish, skapar detta vax den perfekta looken. Tillverkat i Sverige med stolthet och berikat med naturliga ingredienser ger det inte bara stil utan också näring. Upplev skillnaden med Brothers of Sweden vita vax!”
Volym 100ml
Allmänt om hårvax
Hårvax är en populär stylingprodukt som ger flexibel stadga och definition till olika frisyrer. Med sin mångsidighet kan det användas för att skapa strukturerade looks eller avslappnade stilar med en naturlig finish. Hårvaxets konsistens gör det enkelt att applicera och forma håret enligt önskad stil, samtidigt som det ger en jämn fördelning av produkten. Perfekt för att skapa textur, definition och separation mellan hårslingor utan att lämna håret stelt eller klibbigt. Med olika hållfasthet och glansnivåer finns det hårvax för alla önskemål och frisyrer.
Om Oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.
Brothers of Sweden Hairwax White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brothers of Sweden Hairwax White”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.