Brothers of Sweden Hairwax Black

179 kr

6 in stock

Description

Brothers of Sweden Hairwax Black

“Utforska Brothers of Sweden vår svarta hårvaxburk – perfekt för lite längre hår! 🌟 Med flexibel stadga och en mjuk, matt finish är detta vaxet idealiskt för att skapa och forma längre frisyrer. Tillverkat i Sverige med stolthet och berikat med naturliga ingredienser ger det inte bara en stilfull look utan också näring till ditt hår. Ta kontroll över din stil och upplev skillnaden med Brothers of Sweden svarta vaxburk, Creamy Concrete!”

Volym 100ml

 

Allmänt om hårvax

Hårvax är en populär stylingprodukt som ger flexibel stadga och definition till olika frisyrer. Med sin mångsidighet kan det användas för att skapa strukturerade looks eller avslappnade stilar med en naturlig finish. Hårvaxets konsistens gör det enkelt att applicera och forma håret enligt önskad stil, samtidigt som det ger en jämn fördelning av produkten. Perfekt för att skapa textur, definition och separation mellan hårslingor utan att lämna håret stelt eller klibbigt. Med olika hållfasthet och glansnivåer finns det hårvax för alla önskemål och frisyrer.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Brothers of Sweden Hairwax Black

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brothers of Sweden Hairwax Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.