Beardburys Spider Wax 100ml

189 kr

1 in stock

Description

Beardburys Spider Wax är ett fiberrikt elastiskt hårvax för en fixerad frisyr. Styla en hög pompadour eller andra frisyrer med hög volym. Hög stadga och medium glans. Vattenbaserad och enkel att tvätta ur håret.

Doft
Lätt söt doft av vanilj.

STADGA
Hög

FINISH
Naturlig

Användning
Värm upp en liten mängd Beardburys Spider Wax hårvax mellan handflatorna tills det blir fibrer och applicera i torrt hår.

Övrig information
Plastburk med skruvlock.

Volym
100 ml

Allmänt om hårvax

Hårvax är en mångsidig stylingprodukt som ger flexibel stadga och definition till frisyren. Det används för att forma och skulptera håret i önskad stil, från avslappnad till formell. Hårvax finns i olika stadgor och finishar för att passa olika hårtyper och stilar. Applicera en liten mängd vax i torrt eller lätt fuktigt hår och forma sedan efter önskemål. Produkten ger håret struktur och volym samtidigt som den ger en matt eller glansig finish beroende på produkt. Hårvax är ett oumbärligt verktyg för att skapa professionella och hållbara frisyrer.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Spider Wax 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.