Beardburys Hair Pomade Extra Strong

189 kr

3 in stock

Description

Beardburys Hair Pomade Extra Strong

är en extra hållbar pomada med hög glans, naturlig finish och extrem hög stadga. Ett hårvax som kommer hålla frisyren på plats. Vattenbaserad stylingprodukt och enkel att tvätta ur håret.

Doft
Frisk och fruktig doft av persika.

STADGA
Extra hög

FINISH
Glans

Användning
Värm upp en liten mängd Beardburys Hair Pomade Extra Strong mellan handflatorna och arbeta in i handdukstorkat eller torrt hår.
Denna stylingprodukt går bra att använda samma dag.

Övrig information
Plastburk med skruvlock.

Volym
Hårvax 100 ml

Allmänt om Hårpomada

Hårpomada är en mångsidig stylingprodukt som ger både stadga och glans till håret. Den används för att skapa strukturerade frisyrer med flexibel hållbarhet och ger en polerad finish. Med sin krämiga konsistens kan hårpomada enkelt appliceras och formas efter önskad stil, vilket gör den idealisk för både korta och långa frisyrer. Dessutom kan den användas för att tämja flygigt hår eller ge definition till lockar. Hårpomada är ett oumbärligt verktyg för att skapa eleganta och välstylade frisyrer som håller sig snygga och definierade hela dagen.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Hair Pomade Extra Strong”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.