Beardburys Fiber Paste 100ml

189 kr

2 in stock

Description

Beardburys Fiber Pasteär ett fiberrikt hårvax som ger håret bra fixering och textur med en matt finish. Den innehåller fiber som hjälper till att bygga upp volymen. Idealisk för kort hår. Vattenbaserad stylingprodukt vilket gör den lätt att skölja ur.

Doft
En lätt fruktig doft

STADGA
Medel

FINISH
Matt

Användning
Värm upp en liten mängd Beardburys Fiber Paste mellan handflatorna tills den blir transparent. Applicera denna hårpasta i torrt hår.

Övrig information
Plastburk med skruvlock.

Volym
100 ml

Allmänt om hårpasta med fibrer

Hårpasta med fibrer är en populär stylingprodukt som ger flexibel stadga och struktur till olika frisyrer. Den innehåller mikrofibrer som hjälper till att skapa textur och volym samtidigt som den ger en naturlig finish. Perfekt för att skulptera och forma håret enligt önskad stil utan att lämna det stelt eller kladdigt. Med sin lätta konsistens är det lätt att applicera och ger möjlighet till att styla om frisyren under dagen. Idealisk för att skapa avslappnade eller strukturerade frisyrer som håller länge.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Fiber Paste 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.