Beardburys Hover Volumizing Powder

189 kr

3 in stock

Description

Beardburys Hover Volumizing Powder

är ett mattande volympuder ger stadga, textur och volym. Matt finish i en gravitationstrotsande effekt med naturligt, flexibelt grepp. Perfekt för tunt och fint hår som behöver hjälp för att bygga upp frisyren. Praktiskt spraymunstycke gör denna stylingprodukt enkel att använda. Applicera volympudret i hårbotten för rotlyft.

Stadga
Hög

Finish
Matt

Användning
Använd Beardburys Hover Volumizing Powder i torrt hår. Spraya i hårbotten och fördela produkten i håret.

Övrig information
Plastflaska med pumpmunstycke

Volym
9 gram

Allmänt om Volympuder

Volym-puder för hår är en innovativ stylingprodukt som ger en imponerande volym och textur till håret. Med sin lätta och pudriga konsistens absorberar det överskottsfett från hårbotten, vilket ger en fräsch och upplyftande känsla. Genom att applicera en liten mängd av pudret vid hårrötterna kan du skapa omedelbar volym och struktur utan att tynga ner håret eller lämna det klibbigt. Dess flexibla formel gör det möjligt att skapa olika frisyrer, från naturligt svall till dramatisk volym. Perfekt för att ge liv åt platta och tråkiga hårtyper eller för att förbättra stylingen och hållbarheten för alla typer av frisyrer. Med volym-puder för hår kan du enkelt skapa en imponerande look medan du bevarar hårets naturliga rörelse och flexibilitet.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Hover Volumizing Powder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.