Beardburys Boomer 2 in 1 | 400ml

189 kr

2 in stock

Description

Beardburys Boomer 2 in 1. Ställ in vilken frisyr som helst eller skapa volym och håller hela dagen med denna ultrasnabbtorkande hårspray. Ger håret en naturlig glans. Denna hårstyling produkt innehåller inga klorfluorkarboner.

Doft
Klassiskt maskulin

Användning
Applicera Beardburys Boomer 2 in 1 hairspray i torrt hår. Välj spraymunstycke efter behov.
För att skapa volym: Spraya med korta tryck från 15 cm på de sektioner som behöver stadgan. Använd det blå spraymunstycket.
För att fixera frisyren: Spraya i en svepande rörelse från 30 cm. Använd det gula spraymunstycket.

Stadga
Extra Strong

Hårtyper
Alla hårtyper

Övrig information
Metallcylinder med aerosol

Volym
400 ml

Allmänt om Hårspray

Hårspray är ett populärt stylingverktyg som används för att fixera och hålla frisyren på plats. Med en lätt spray kan hårspray ge volym och stadga utan att tynga ner håret. Den skapar en osynlig film som skyddar mot luftfuktighet och yttre påfrestningar, vilket minskar risken för frissighet och flygiga hårstrån. Dess snabba torkning och enkla applicering gör det till en favorit bland både professionella stylister och vardagliga användare. Med olika stadgor och finisher finns det hårsprayer för alla önskemål och frisyrer.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Boomer 2 in 1 | 400ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.