Beardburys Slight Styling Cream 250ml

189 kr

1 in stock

Description

Beardburys Slight Styling Cream är en stylingprodukt som ger håret ökad volym med en naturlig look. Hårkrämen har ett lätt grepp och ger naturlig finish för mer hårtäthet och volym. Perfekt för frisyrer som inte vill ha tunga produkter som hårvax eller hårpasta i håret. Den krämiga strukturen gör det lätt att applicera och fördela produkten i håret. Idealisk för att skapa volym i fint hår och för att kontrollera statiskt frissigt lockigt hår.

Stadga
Låg

Finish
Naturlig

Användning
Använd i handdukstorkat eller fuktigt hår. Ta en liten mängd Beardburys Slight Styling Cream i handflatorna och fördela det från rötterna till topparna. Kamma igenom håret för att skapa önskad look.

Övrig information
Plastflaska med lock

Volym
250 ml

Märke: Beardburys

Allmänt om stylingkrämer

Stylingkräm/hårkräm, är en allsidig stylingprodukt som ger flexibel stadga och definition till olika frisyrer. Med sin lätta och krämiga konsistens kan den appliceras i både torrt och fuktigt hår för att skapa en naturlig och mjuk look. Stylingkrämen ger en smidig finish utan att håret känns stelt eller klibbigt, vilket gör det perfekt för daglig användning. Dessutom kan den användas för att kontrollera flygiga hårstrån och ge en subtil glans till håret. Stylingkräm är ett oumbärligt verktyg för att skapa en välpolerad och professionell frisyr.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Slight Styling Cream 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.