Beardburys Matt Clay 100ml

189 kr

3 in stock

Description

Beardburys Matt Clay Wax är ett vattenbaserat lervax som enkelt tvättas ut ur håret. Den har en hög stadga och låg glans. Ger först ett krämigt intryck, men vid applicering i håret så mattas det av. Stylingprodukt som passar kort hår som kräver en stadga som håller hela dagen.

STADGA
Hög

FINISH
Matt

Användning
För bästa användning applicera Beardburys Matt Clay Wax på torrt hår efter att du har fönat håret i önskad frisyr. Använd en lagom mängd och börja bakifrån hjässan och jobba dig framåt i frisyren, på detta sättet bygger du på enklast möjliga sätt upp din frisyr med hårlera.

Övrig information
Plastburk med skruvlock

Volym
100 ml

Allmänt om Hårlera

Hårlera är en populär stylingprodukt som ger textur, stadga och definition till håret. Den används vanligtvis för att skapa strukturerade och rufsiga frisyrer med en matt finish. Applicering av hårlera är enkel; en liten mängd masseras in i torrt hår och formas efter önskad stil. Produkten ger flexibilitet och möjlighet att omforma frisyren under dagen. Hårlera passar olika hårtyper och längder, från korta till medellånga frisyrer. Dess fördelar inkluderar att den absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger en naturlig look utan att tynga ner håret. Det är ett oumbärligt verktyg för modern och mångsidig hårstyling.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Matt Clay 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.