Grazette Neccin 3 Conditioner

170 kr

3 in stock

Description

Grazette Neccin 3 Conditioner | Dandfruff Protector

är ett fuktgivande balsam som gör håret lent och lättkammat. Denna hårvårdsprodukt är färgbevarande och innehåller stärkande vegetabiliska proteiner som ger livfullt och vackert hår.
Balsamet är extra skonsamt för både hud, hår och miljö tack och biologiskt lätt nedbrytbart. Produkten är fri från parabener.

Användning
Kan användas varje dag och den skonsamma formulan passar alla hårtyper. Massera in i fuktigt hår, låt verka och skölj ur väl.
Använd gärna detta balsam tillsammans med Neccin schampon eftersom det hjälper till att bevara schampots verkan mot mjäll.

Hårtyper och Hårbotten
Grazette Neccin 3 Conditioner är lämplig för känslig hårbotten och skyddar mot mjällbildning.

Resultat
Ett mjukt, lättkammat och livfullt hår.

Volym
200 ml

Aktiva ingredienser
Green conditioner – Vegetabiliskt lättnedbrytbart konditioneringsmedel. Skonsamt mot både hår, hud och miljö.
Piroctone olamine – Bevara Neccin schampots verkan mot mjäll.
Grape seed complex – Färgskyddande naturlig blandning av antioxidanter.
Keravis – Trippelstärkande vegetabiliskt protein.
Silkesprotein – Ger en mjuk och len känsla.

Allmänt om Hårbalsam

Hårbalsam är en oumbärlig del av den dagliga hårvårdsrutinen, vars huvudsakliga syfte är att återfukta och mjukgöra håret efter schamponering. Utöver att ge en silkeslen känsla, tillför hårbalsam även en strålande glans och skyddar håret mot skador från yttre påfrestningar. Genom att använda hårbalsam regelbundet minskas frissighet och håret blir lättare att reda ut, vilket resulterar i en smidig och välvårdad look.

Vanligtvis appliceras hårbalsam efter schamponering och sköljs sedan ur, vilket gör att dess näringsrika egenskaper kan tränga djupt in i hårstråna. Med olika formuleringar som är anpassade för olika hårtyper och behov, från torrt till fett hår, finns det ett balsam för alla.

Förutom att förbättra hårets struktur bidrar regelbunden användning av hårbalsam till att bevara hårets hälsa och skönhet på lång sikt. Det är ett mångsidigt verktyg för att upprätthålla en vacker och välvårdad hårstil, vilket gör det till en oumbärlig produkt i varje persons skönhetsarsenal.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala. Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grazette Neccin 3 Conditioner”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.