Daily Treatment Conditioner Sandalwood

189 kr

1 in stock

Description

Noberu of Sweden Daily Treatment Conditioner Sandalwood

är ett drygt balsam framtaget för daglig användning ihop med Noberus schampo. Precis som schampot är vårt balsam packat med näring från oljor som argan, oliv och jojoba.

Användning
Lägg Daily Treatment Conditioner Sandalwood i håret efter att du sköljt ur schampot och låt verka 1-2 minuter innan du sköljer ur balsamet.

Egenskaper
Balsamet ger näring och fukt till håret. Sluter hårstrån och gör håret enklare att styla.

Doft:
Sandalwood är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk.

Noberu of Sweden Daily Treatment Conditioner Sandalwood – 250ml

Ingrediencer:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lactic Acid, Dicaprylyl Ether, Decyl glucoside, Panthenol, Glyceryl Oleate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Linalool, Limonene

Allmänt om Hårbalsam

Hårbalsam är en oumbärlig del av hårvårdsrutinen, designad för att återfukta och mjukgöra håret efter schamponering. Dess funktion sträcker sig bortom enbart återfuktning, det tillför även en strålande glans och fungerar som ett skydd mot skador som kan uppstå från yttre påfrestningar. Genom att använda hårbalsam minskar frissighet och gör det lättare att reda ut håret, vilket resulterar i en smidigt och lätthanterligt hår.

Efter att ha applicerats efter schamponering sköljs hårbalsam vanligtvis ur. Det finns en mängd olika formuleringar som passar olika hårtyper och behov, från återfuktande alternativ för torrt hår till lätta formuleringar för fett hår. Regelbunden användning av hårbalsam är nyckeln till att bibehålla hårets hälsa och skönhet, då det förbättrar hårets struktur och gör det mer följsamt för olika stylingalternativ.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala.  Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Daily Treatment Conditioner Sandalwood”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.