Beardburys Conditioner Freeze 330ml

189 kr

2 in stock

Description

Beardburys Conditioner Freeze är ett uppfriskande hårbalsam baserat på citrusfrukter och eteriska oljor. Produkten återfuktar och stärker håret samtidigt som det blir mjukt och smidigt.

Användning
Skölj ur shampot noga och applicera Beardburys Conditioner Freeze i blött hår. Arbeta upp ett lödder i hela håret och låt verka i ca 2 – 3 minuter. Skölj ur noga. Kan också användas före ett mjäll shampoo ska användas då man drar fördel av produktens återfuktande verkan på hårbotten.

Övrig information
Plastflaska med snabbkork

Volym
330 ml

Allmänt om Hårbalsam

Hårbalsam är en oumbärlig komponent i varje hårvårdsrutin. Efter en grundlig schamponering spelar hårbalsam en avgörande roll genom att återfukta och mjuka upp håret. Dess multifunktionella egenskaper sträcker sig från att tillföra en strålande glans till att skydda håret mot skador från miljöpåverkan och stylingverktyg.

En av dess mest uppskattade fördelar är dess förmåga att minska frissighet och göra håret lättare att reda ut, vilket resulterar i en smidig och välvårdad look. Att regelbundet inkludera hårbalsam i din hårvårdsrutin är avgörande för att bevara hårets hälsa och skönhet över tiden.

Om oss
Klippday i Uppsala är en populär hårfrisör och barberare på Vaksalagatan 22c i Uppsala. Hos oss kan du alltid hitta bra produkter för hårvård, skäggvård och mustaschen till priser du gillar. Fri frakt på allt över 400kr.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Beardburys Conditioner Freeze 330ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.